Zon op bedrijfsdaken

U bent van harte uitgenodigd op 3 juli voor de startbijeenkomst ‘Zon op Bedrijfsdaken’ voor de Spaanse Polder. Deze bijeenkomst begin om 16.30 uur in restaurant Au-Marche.

Vanuit de Belangenvereniging Spaanse Polder willen wij u een zeer interessant en eenmalig aanbod doen om deel te nemen aan een zonne-energie-project van de gemeente Rotterdam. U kan mee investeren, maar u kan ook uw dak beschikbaar stellen en zelf gebruik maken van de opgewekte stroom. Uw bedrijf en daarmee ook de ‘Spaanse Polder’ wordt daarmee een stuk duurzamer. Wij zorgen ervoor dat u als ondernemer zonnecellen op het dak krijgt en minder gaat betalen voor de elektriciteit. U gaat zonder investeringen uw energie duurzamer opwekken.

Op de startbijeenkomst laat u merken dat u geïnteresseerd bent via een interesseformulier. Dit verplicht nog tot niets. U krijgt een gratis bezoek van een adviseur van ECONNETIC en met hem maakt u afspraken over het verdere verloop. Zij vragen voor u subsidie aan en gaan pas verder praten over de investering als de subsidie toegekend is.

Onafhankelijk energie-adviesbureau ECONNETIC voert dit zonne-energieproject uit in opdracht van de Gemeente Rotterdam en de Belangenvereniging Spaanse Polder. Zij zullen u tijdens deze bijeenkomst uitvoerig informeren over wat er allemaal gebeuren gaat.

Wat: Startbijeenkomst ‘Zon op Bedrijfsdaken’ 
Wanneer: 3 juli, 16.30 – 18.00 uur
Waar: Au Marché, Industrieweg 46, 3044 CC Rotterdam 
Waarom: Een kans voor u: duurzaam ondernemen én geld verdienen met uw dak
Instapeisen: Minimaal ca. 150 m2 dakoppervlakte én idealiter een grootverbruikaansluiting

Aanmelden kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Indien u meer wilt weten over het project maar niet aanwezig kunt zijn bij de bijeenkomst kunt u contact opnemen met Maarten te Velde (adviesbureau ECONNETIC). Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 06-14978898. 

Ook na deze bijeenkomst kunt u zich nog aanmelden als deelnemer.