Team Galatee7

In een aantrekkelijke, veilige en goed bereikbare bedrijfsomgeving is het prettig ondernemen. De afgelopen vijftien jaar is er veel gebeurd om het ondernemersklimaat in de Spaanse Polder aantrekkelijker te maken. Maar het revitaliseringprogramma voor de Spaanse Polder liep in  2015 af. De bemoeienis van de overheid met de polder liep daardoor terug.

Het 'Team Galatee7' werkt nu aan een vitaal, verantwoord en veilig bedrijventerrein in de Spaanse Polder en de 's-Gravelandse Polder i.o.v. de gemeente Rotterdam en Schiedam.

Samenwerking OVSP en gemeente

De OVSP vertegenwoordigt een belangrijk deel van de ondernemers in de polder en als collectief zijn we een stevige gesprekspartner voor de overheid. Dat is belangrijk want gemeenten zijn in eerste instantie verantwoordelijk voor het onderhoud van de buitenruimte en voor de handhaving van de wet- en regelgeving.
Om de ondernemersbelangen hierin mee te laten nemen, moeten we afspraken maken over de taakverdeling en over de mogelijke financiering daarvan.

Meer informatie?
Neem dan contact op met het secretariaat van de OVSP door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.