Gemeente Rotterdam

Bart van Wijk

Projectmanager Spaanse Polder en Noord-West

Mijn naam is Bart van Wijk. Ik ben projectmanager Spaanse Polder namens Stadsontwikkeling Rotterdam. Behalve de Spaanse Polder heb ik in mijn portefeuille ook de bedrijventerreinen Noord West, Rotterdam The Hague Airport en Hoog 16Hoven. De gemeente Rotterdam heeft zich de afgelopen jaren actief ingezet voor de herstructurering van de Spaanse Polder. Er is al veel bereikt, maar het werk is nog niet gedaan. In goed overleg met de BVSP en andere belanghebbende partijen in het gebied zullen we ons ook de komende jaren in blijven zetten. Zo zullen we de nog beschikbare bouwkavels gaan uitgeven aan goede bedrijven en zullen we ons blijven inzetten om de infrastructuur en buitenruimte verder te verbeteren.

Heeft u interesse in een kavel, raadpleeg onderstaande link:
www.rotterdam.nl/bedrijventerreinspaansepolder

Heeft u vragen, dan kunt u mij bereiken via onderstaande gegevens.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 06-22523400


Martine van der Linden

bedrijfscontactfunctionaris


Mijn naam is Martine van der Linden. Ik ben als bedrijfscontactfunctionaris,  van de afdeling economie van Stadsontwikkeling, het aanspreekpunt voor ondernemersverenigingen en ondernemers in de Spaanse Polder, Hoogvliet en IJsselmonde. U kunt bij mij terecht voor alle kwesties die met ondernemen en economische ontwikkeling te maken hebben. Als linking-pin naar zowel Stadsontwikkeling als de rest van de gemeente Rotterdam leg ik de ‘cases’ en knelpunten die u bij mij brengt, bij de juiste personen neer en monitor ik de voortgang. In de Spaanse Polder organiseer ik het overleg tussen de ondernemersvereniging en de gemeentelijke diensten en neem ik deel aan het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Daarnaast halen mijn collega’s en ik  kennis op over wat u en andere ondernemers in uw gebied bezig houdt en delen dat binnen de gemeente ten behoeve van planvorming en beleidsontwikkeling.

Hebt u vragen? Neemt u dan vooral contact op. U kunt mij bereiken op 06-20835627 en  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..