Afsluitingen en werkzaamheden de Knoop A13-N209 in juli

Afsluitingen en werkzaamheden in juli

In juli vinden een week- en weekendafsluiting plaats bij de op- en afritten van de A13, richting Rotterdam Noord-West. Ook het viaduct Doenkade en de Doenbrug over de Schie zijn dan afgesloten. De provincie vervangt in deze periode het asfalt en maakt extra rijstroken. (Brom)fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden gewoon doorrijden, het overige verkeer wordt omgeleid via borden.

5 t/m 13 juli Weekafsluiting verbinding afrit 11 en de West-Abtspolderse weg

Van zondag 5 juli 24.00 uur tot maandag 13 juli 05.00 uur is de verbinding van afrit 11, A13 richting Rotterdam naar de West-Abtspolderseweg, afgesloten. De provincie maakt een extra rijstrook op de afrit. De N209 is tot 10 juli via de afrit bereikbaar. 

10 t/m 13 juli Weekendafsluiting op- en afrit A13 richting Rotterdam en viaduct Doenkade

Van vrijdag 10 juli 19.00 uur tot  maandag 13 juli 05.00 uur zijn de afrit en oprit van de A13 richting Rotterdam afgesloten. Ook het viaduct Doenkade over de A13 en de Doenbrug over de Schie zijn afgesloten. Er wordt geasfalteerd en er wordt een extra rijstrook op de Doenbrug aangebracht.

Liggers viaduct Doenkade-Zuid

In de weekenden van vrijdag 17 t/m maandag 20 juli en vrijdag 24 t/m maandag 26 juli brengt de provincie liggers aan voor het nieuwe viaduct Doenkade-Zuid over de A13. Deze werkzaamheden vinden 's avonds en 's nachts plaats. Verkeer hoeft niet te worden omgeleid, wel worden verkeersstops ingesteld van ongeveer 15 minuten.

Tijdens de werkzaamheden kan geluidshinder voorkomen, mogelijk ook in de nachten van 10 t/m 15 juli. Meer informatie over de werkzaamheden en kaartjes van de omleidingsroutes vindt u op de website van de provincie.

Bewonersbrief